Residence Hotel
Staedtle 23, Vaduz, Liechtenstein, 9490
Tee varaus Internetissä nyt . Hinnat alkaen CHF145.
Katso kaikki kuvia galleriassa
Tee varaus Internetissä nyt
Tee varaus nyt
tai soita 888-697-3791
Hinnat alkaen CHF 145
yöta
1 Huone ==With== 2 Aikuisia Muuta hakua
Tarkista hinnat
Huone
Huone
Hotel Residence is a luxurious 4-star hotel, centrally located, only a few minutes walk from the city centre. This business hotel is an ideal starting point for cultural excursions, tourism and business meetings. It offers a business centre, 2 quiet meeting rooms, a conference room with great variety of services and facilities.

Meals can be served in the conference rooms on your request. A high-class restaurant and a stylish bar are for you to use. The stylish interior design incorporates creative features and fashionable yet functional furnishings.

Kuinka teet varauksen

Varauksen tekeminen on helppoa ja turvallista. Lisää ne päivät, jolloin haluat majoittua, olevaan lomakkeeseen ja lähetä lomake.

Kun huonetyypit ja hinnat näkyvät ruudussa, voit lukea huonetiedot ruudun keskeltä ja valita sopivanhintaisen huoneen klikkaamalla Varaa-näppäintä ruudun oikeassa laidassa. Kun olet valinnut huonetyypin, siirryt kohtaan "Viimeistele varauksesi". Sen jälkeen tarkistat antamasi tiedot "Varauksesi tiedot"-kohdassa ja annat puuttuvat tiedot "Vieraiden tiedot"-kohtaan. Varmista, että nimesi ja sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein. Kun olet täyttänyt tarvittavat tiedot, valitse "Viimeistele varaus".

Turvallisuuden varmistamiseksi käytämme luotettavaa Commerce Server -palvelinta, joka suojaa luottokorttinumeron ja koodaa sen ei-käytettävissä olevaan muotoon.

Katso kaikki kuvia galleriassa
Asiakaspalautteita
Ole ensimmäinen henkilö kirjoittamaan arvostelu!

Tietoa alueesta

  Lentokenttiä
  • Hohenems, Austria (HOH-Hohenems-Dornbirn) - 18.61 mi
  • Altenrhein, Switzerland (ACH-St. Gallen - Altenrhein) - 24.06 mi
  • Friedrichshafen, Germany (FDH-Friedrichshafen - Lake Constance) - 36.81 mi
  • St. Moritz, Switzerland (SMV-Samedan) - 45.38 mi
  • Zurich, Switzerland (ZRH) - 49.93 mi
  Museot
  • Museum Sarganserland - 7.40 mi
  • Museumbickel - 9.97 mi